Care For Animals

Pet Remedy warmtemat

De kachel lager… Tja, ook ik ontkom daar niet aan. Niet leuk natuurlijk, maar er zijn ergere dingen.

Voor mijn lieve oude kat is dat anders. Elke kat, zeker oudere katten, hebben veel behoefte aan warmte. Daarom ging ik op zoek naar een veilige warmtebron, die ook energiezuinig is. Dat was wel wat, want wat een onveilige troep is er te koop. Maar uiteindelijk heb ik een warmtematje gevonden wat aan mijn eisen voldoet.

Dat mijn oude kat er blij mee is, is overduidelijk. Ze ging er direct op liggen en geniet er zichtbaar van. Ik merk ook dat het haar heel goed doet. Daar doe je het voor.

Wil jij dat jouw dier ook geven? Je kan de matjes nu bij ons bestellen. Woon je in de buurt, dan breng ik het matje langs als je wilt. Woon je verder weg, dan kan ik het opsturen.

Tips:

Leg het warmtematje op een plaats waar de kat graag ligt. Dit zal veelal een rustige plek zijn.

Het is mogelijk om een dunne zachte handdoek of afdekkleed over het warmtematje te leggen voor extra comfort. Wel raden we aan om dit in het begin nog even niet te doen. Omdat de warmte nog beter afstraalt zonder iets er omheen, heeft de kat het sneller door dat daar een warmtebron is.

Oudere katten in de kou

Van elk verkocht warmtematje gaat een deel naar de actie gratis warmtematjes. Dit voor oudere katten van eigenaren die noodgedwongen de kachel heel laag moeten zetten.

Zie onze Facebookpagina

Heb je geen warmtematje nodig? Natuurlijk kan je ook een kleine donatie hiervoor doen.

De Pet Remedy Verwarmingsmat is ideaal om te gebruiken in een mandje of los op de bank/vloer. Ook is het mogelijk om een dun kleedje over de warmtemat te leggen voor extra comfort. De mat geeft een constante warmte. Wanneer een dier op de mat gaat liggen verwarmt de mat door naar circa 35° C tot maximaal 39° C. Zo heeft jouw dier het lekker warm, ook als de kachel lager staat.

 

Verbruik van slechts 15 Watt, dus heel energiezuinig

Laagspanning (12 Volt)

Beveiligd snoer wat niet zomaar is door te bijten

Twee ingebouwde thermostaten voor extra beveiliging

Makkelijk schoon te maken

Prijs: €59,95 (Inclusief verzendkosten Nederland.)

Met onderstaand formulier kan je jouw warmtematje bestellen.

Na ontvangst meem ik contact op voor de bezorging/verzending en betaling.

Ja, ik wil graag een warmtematje bestellen en help hiermee gelijk ook andere dieren.

Voornaam + Achternaam *
Straat + Huisnummer *
Postcode + Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Ruimte voor vraag en/of reactie *

Privacy-verklaring

Dit formulier is uitsluitend om met ons in contact te treden en/of een bestelling te doen. Uw gegevens worden niet opgeslagen. De ingevoerde gegevens worden vertrouwelijk en conform de geldende privacy wetgeving behandeld.