Care For Animals

Ontspanning voor dieren

Welkom op de pagina met producten om een dier (extra) ontspanning te geven.

CD: De cd heb ik grotendeels zelf gecomponeerd en dit is inmiddels de 2e pers. Mijn katten zaten er overigens bijna altijd bij tijdens het componeren. Zo leuk. Ik kon ook echt aan ze merken wat goed of niet goed was.

Ontspanningsdoekjes: Met de ontspanningsdoekjes heb ik zelf nog weinig ervaring. Wel hoor ik veel positieve berichten hierover. Gezien de werkzame natuurlijke ingrediënten (verschillende etherische oliën en valeriaan) heb ik vertouwen in het product.

N.B.: Wat we alleen niet moeten vergeten, de cd en ontspanningsdoekjes zijn geen wondermiddelen. Het helpt absoluut bij veel dieren, maar elk dier is anders. Er zijn ook dieren die er totaal ongevoelig voor zijn.

Relax music for Animals

Prachtige muziek, een weldaad voor mens en dier.


De CD 'Relax music for Animals’ (and humans) bevat prachtige ontspanningsmuziek voor jouw dier, iets wat in deze drukke tijd zeker geen luxe is. De CD is speciaal gecomponeerd voor dieren, echter ook veel mensen genieten ervan.

 

Stress bij dieren komt vaker voor dan je denkt. Zie onderstaande websites die hierover meer informatie verschaffen:

 

Hoe herken je stress bij je kat

Blaasproblemen kunnen gevolg zijn van stress

Wetenschappelijk onderzoek naar invloed van muziek

Combinatie van licht klassieke en new age muziek
Alle nummers op de CD zijn volledig nieuwe muziekstukken in de stijl van new age / klassiek. De toonhoogte en harmoniein de muziekstukken is zodanig afgestemd op dieren, dat het hen een heel relaxed gevoel geeft. Natuurlijk is de CD
voor mensen die van dit soort muziek houden, ook absoluut aan te raden.

De volgende nummers staan op de CD:

Harmonie, Make contact, Thanks dear, Just relax, Raindrops, Connecting souls, Medley, Love your animal, Go with love, Wanneer kom je mij halen. (Asieldier) Totaal 47.00 min.

Belangrijk

Mocht je deze muziek zelf niet waarderen en wordt je er juist onrustig van, zet de cd dan op als je er niet bij bent. Dieren nemen namelijk veel van het gevoel van de mens over!

Prijs CD € 16,25 - Ook verbrijgbaar bij Medpets.nl

* Geen CD speler? De CD is nu ook DIGITAAL verkrijgbaar

De CD is nu ook digitaal (MP-3) te bestellen voor een donatie van € 10,00 (Meer mag ook)

Let op: Voor de beste werking is toonhoogte van essentieel belang! Wanneer je de muziek wilt afspelen met een telefoon, laptop of tablet is de toonhoogte anders dan met een echte geluidsinstallatie. (grote(re) luidsprekers) Geef daarom bij de digitale versie aan waarop je de muziek wilt afspelen. Wij passen de toonhoogte dan daarop aan.

Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Deze kalmerende doekjes helpen dieren bij een zenuwachtig gevoel en spanning. Het bevat onder andere valeriaan en verschillende etherische oliën. De doekjes zorgen voor ontspanning op een natuurlijke manier.

 

Helpt je huisdier te kalmeren, zonder te verdoven of te versuffen

Per stuk verpakt

Eenvoudig te gebruiken

Prijs € 0,60 per stuk (Exclusief verzendkosten)

Bestellen?

Wil je een bestelling doen, of heb je een vraag? Met onderstaand formulier kan je dit aangeven. Ik neem dan z.s.m. contact op.

Ontspanning voor dieren

Voornaam + Achternaam  
Straat + Huisnummer  
Postcode + Woonplaats  
Telefoonnummer  
E-mailadres  
Ik wil de CD graag bestellen op:  
Ruimte voor vraag en/of bestelling   
  

Privacy-verklaring

Dit formulier is uitsluitend om met ons in contact te treden en/of een bestelling te doen. Uw gegevens worden niet opgeslagen. De ingevoerde gegevens worden vertrouwelijk en conform de geldende privacy wetgeving behandeld.