Care For Animals

Ontspanning voor dieren

Welkom op de pagina  van de cd Relax Music for Animals. (and humans)

Deze cd heb ik grotendeels zelf gecomponeerd en dit is inmiddels de 2e pers. Mijn katten zaten er overigens bijna altijd bij tijdens het componeren. Zo leuk. Ik kon ook echt aan ze merken wat goed of niet goed was.

N.B.: Wat we alleen niet moeten vergeten, de cd is geen wondermiddel. Het helpt absoluut bij veel dieren, maar elk dier is anders. Er zijn ook dieren die er totaal ongevoelig voor zijn. (Lees meer onder het bestelformulier)

Prijs CD € 16,25 - Ook verbrijgbaar bij Medpets.nl

! De CD is nu ook digitaal (MP-3) te bestellen voor een donatie van € 10,00 (Meer mag ook)

Let op: Voor de beste werking is toonhoogte van essentieel belang! Wanneer je de muziek wilt afspelen met een telefoon, laptop of tablet is de toonhoogte anders dan met een echte geluidsinstallatie. (grote(re) luidsprekers) Geef daarom bij de digitale versie aan waarop je de muziek wilt afspelen. Ik pas de toonhoogte dan daarop aan.

Bestellen?

Wil je de cd bestellen, of heb je een vraag? Dat kan met onderstaand formulier. Na ontvangst neem ik z.s.m. contact op.

Voornaam + Achternaam *
Straat + Huisnummer *
Postcode + Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Land *
Ik wil de CD graag bestellen op: *
Vraag en/of opmerking

Privacy-verklaring

Dit formulier is uitsluitend om met ons in contact te treden en/of een bestelling te doen. Uw gegevens worden niet opgeslagen. De ingevoerde gegevens worden vertrouwelijk en conform de geldende privacy wetgeving behandeld.

Relax music for Animals

Prachtige muziek, een weldaad voor mens en dier.


De CD 'Relax music for Animals’ (and humans) bevat prachtige ontspanningsmuziek voor jouw dier, iets wat in deze drukke tijd zeker geen luxe is. De CD is speciaal gecomponeerd voor dieren, echter ook veel mensen genieten ervan.

 

Stress bij dieren komt vaker voor dan je denkt. Zie onderstaande websites die hierover meer informatie verschaffen:

 

Hoe herken je stress bij je kat

Blaasproblemen kunnen gevolg zijn van stress

Wetenschappelijk onderzoek naar invloed van muziek

Combinatie van licht klassieke en new age muziek
Alle nummers op de CD zijn volledig nieuwe muziekstukken in de stijl van new age / klassiek. De toonhoogte en harmoniein de muziekstukken is zodanig afgestemd op dieren, dat het hen een heel relaxed gevoel geeft. Natuurlijk is de CD
voor mensen die van dit soort muziek houden, ook absoluut aan te raden.

De volgende nummers staan op de CD:

Harmonie, Make contact, Thanks dear, Just relax, Raindrops, Connecting souls, Medley, Love your animal, Go with love, Wanneer kom je mij halen. (Asieldier) Totaal 47.00 min.

Belangrijk

Mocht je deze muziek zelf niet waarderen en wordt je er juist onrustig van, zet de cd dan op als je er niet bij bent. Dieren nemen namelijk veel van het gevoel van de mens over!